0 Items

Over ons

persoonlijkheid & persoonlijk contact

Een winkel vol manden en passie, dat is Madame Panier. Trees Matthys startte in 1987, 10 jaar later werd het een familiezaak toen haar enthousiaste dochter Lotte erbij kwam. Madame Panier is een huis van vertrouwen, tot de nok gevuld met manden in alle kleuren, maten en materialen. U vindt er persoonlijk advies, kennis, een kwarteeuw ervaring en een uitstekende service. Eind 2013 opende de webwinkel. In september 2016 ging mama op pensioen en dochterlief zet sindsdien de zaak verder met hart en ziel. Op 21 november 2019 opent de tweede zaak op de Brabantdam 58 te Gent.

een visie & een filosofie

Madame Panier is dé referentie voor gevlochten manden, meubels en decoratie in natuurlijke materialen. Eigen collecties en eigenzinnige selecties van leveranciers uit de hele wereld vormen de basis van het uitgebreide assortiment. Ontdek onze vrolijke mix van klassiekers, nieuwigheden en originele curiositeiten die perfect aansluiten bij onze filosofie: kwaliteit, originaliteit, respect voor traditie én een intuïtie voor het tijdloze.

een immens aanbod & nog veel meer

Op deze website vindt u nagenoeg al onze producten maar wanneer u in Knokke bent, spring dan zeker ook eens binnen voor een unieke ervaring. Laat u verrassen door de rijke keuze aan houtmanden, linnenmanden, de grootst denkbare verzameling kastmanden van het land, koffers in talloze materialen, boodschappentassen, poppenwagens, strijkmanden, houttrolleys, fietsmanden en zo veel meer. U vindt bij ons ook een origineel aanbod stoelen voor zowel binnen als buiten. Van harte welkom!

maatwerk & service

Maatwerk is mogelijk, u dient echter rekening te houden met een lange leveringstermijn. Wij beantwoorden graag uw vragen over en proberen oplossingen te vinden voor het onderhoud, de bekleding en de kleine herstellingen van uw manden. Bij ons valt u niet door de mand.